Vår filosofi:

Lilleba & Herremann är ett litet nischföretag med stora ambitioner. Vi anser att kläder som bärs längst in mot huden ska vara de allra mjukaste; skapade av en mjuk tråd i ren bambuviskos och bomull, med minsta möjliga sömmar och stickande etiketter. Lilleba & Herremann tillverkar sovplagg, mysplagg och sängkläder som behandlar huden med silkeshandskar. Vi erbjuder kläder till hela familjen och har som mål att integrera miljövänliga och hållbara lösningar i alla delar av arbetet.

Om oss

Silje Sivertsen är VD och grundare av Lilleba & Herremann. Hon har arbetat som frilansare i över 15 år med kläddesign och grafisk design i Oslo. Är utbildad vid Esmod – kläddesigner, och vid Westerdals – Art direction. Silje har huvudansvar för daglig drift, utveckling av kollektioner, tryck, foto och försäljning i Rogaland.

Mobil: +47 41161740, Silje@lilleba.no

Stina Rytter Norheim är orderkoordinator och har daglig kundkontakt med både butiker och privatpersoner. Stina är utbildad ekonom vid Handelshögskolan vid UiS, hon har dessutom studerat sociologi i ett år.

Mobil: +47 476 05 266. stina@lilleba.no

Aleksandra Dudek är grafisk designer och har ansvar för allt som har med grafiskt arbete, marknadsföring och nätsidor att göra. Hon är utbildad vid Cracow School of Art and Fashion Design i Polen.

Mobil: +47 986 63 923, aleksandra@lilleba.no

Janne Borgli Gausdal är sälj- och marknadsansvarig.

Mobil: +47 908 03 306, janne.gausdal@lilleba.no

Bildrättigheter

Kontakta Aleksandra eller Silje. Läs mer

Vi håller till på Gausel tillsammans med Sandviks som vi är en del av.

Besöksadress:

Lilleba & Herremann
Strandsvingen 14
4032 Stavanger, Norge

T 5111 3414
T 47605266

Org.nr. 988467189 MVA Företagsregistrerat

Lilleba & Herremann är medlem av IEH

www.etiskhandel.no

Initiativ för etisk handel (IEH) är ett förpliktande partnerskap mellan näringsliv, fackföreningar, organisationer och offentlig verksamhet. IEH är en pådrivare och ett resurscenter för etisk handel. Etisk handel innebär att företag och andra aktörer bidrar till förbättring när det gäller arbetsförhållanden och miljö i sin existerande leverantörskedja.

Vi har valt att sköta produktionen i Sydkorea. Här är lönerna 3-5 gånger högre än i andra länder i Asien, där det är vanligt med textilproduktion, det förekommer inget barnarbete och arbetarna får betalt för övertid. Det är alltid lika trevligt att komma på besök, gå igenom produktionen och äta middag med direktören i fabriken. Han säger att det viktigaste i livet efter hans fri och barn är arbetarna i fabriken. Och vi ser att han menar det.

Add address